Dragter

Buksedragt til damer i København

Gallakjoler, selskabskjoler og fest kjoler er ikke nødvendigvis stilen for alle. Nogle kan godt lide at have en kant til deres stil. Og det er netop her at buksedragten kommer ind i billedet. Lige meget om det er en almindelig dragt, buksedragt eller en kjoledragt. Så er vi klar til at tilbyde de samme skræddersyede løsninger som på kjolerne. Netop et stykkes dragt som bliver skabt lige efter dine ønsker og behov. Det kan til tider være besværligt at finde en dragt der passer til din størrelse, stil mm. Men hos os er disse bekymringer blevet smidt i skraldespanden. Med en skræddersyet dragt kommer du med dine idéer og vi kommer med kompetencerne.

De flotte dragter kan være med til at udstråle en fornem og pæn stil, til alle former for arrangementer. Dette gør også at disse dragter er et absolut must have i din garderobe! Hos os kan du finde skræddersyet dragter fra Birgitte Thaulow hvori du er sikker på at få, et smuk og unik design, som passer perfekt til dig. Formet efter dine ønsker og krop. En dragt kan helt klart være en ikonisk form for statement piece!

Skræddersyet buksedragter i København – find din næste kjoledragt hos os!

Jeg tager altid som skrædder udgangspunkt i dig som person. Dragten vil altid blive tilpasset så du føler dig komfortable, og passer dine behov og ønsker ift. arrangement og så du vil kunne bruge kjoledragten i mange år fremad! Jeg kan skræddersy din kommende dragt på mange forskellige måder. Det er næsten kun din fantasi som sætter grænser for din nye kjole. Vil du vide mere om hele processen fra stof til det færdige produkt? Så er du altid velkommen til at besøge butikken på Amager. Du kan ligeledes ringe til mig på telefon: 24469444