Konfirmationskjoler

 

Brudekjoler København

 

Konfirmationskjoler København – vi skaber din drømmekjole

Konfirmationen er en vigtig begivenhed og derfor ser jeg det som en stor ære at stå for konfirmationskjoler i København. Med en skræddersyet konfirmationskjole fra Birgitte Thaulow er du garanteret en unik og personlig kjole, lige som du ønsker den. Jeg sørger for at kvaliteten er i top, at materialerne er bløde og at designet er præcis som du tænker. Dermed er du sikret en kjole, som du ikke kan finde andre steder. Kontakt mig på telefon 24469444, så kan vi snakker mere om dine muligheder.

Skræddersyede konfirmationskjoler – præcis som du vil ønsker den

Jeg tager altid udgangspunkt i dine tanker og ønsker for kjolen. Mange har allerede gjort sig store ideer om hvordan den skal se ud og sidde, og jeg vil på bedste vis efterleve disse ønsker. Når du får en skræddersyet konfirmationskjole, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for dine muligheder. Den rigtige kjole er alligevel med til at sætter prikken over i’et på den store dag. Du er velkommen til at besøge min butik på Amager, så tager vi sammen en snak. Her kan du også se udvalget af stof, tidligere kollektioner og så videre.

Kom forbi butikken og find din konfirmationskjole i København.

Det er vigtigt for mig med tilfredse kunder. Derfor sørger jeg for at lytte til dig igennem hele forløbet, lave flere fittings undervejs og sige til hvis en ide virker umulig. Du er i sikre hænder, når du benytter Birgitte Thaulow som din skrædder til konfirmationskjolen. Her finder du den perfekte konfirmationskjole i København. Kontakt mig på 24469444 eller kom forbi min butik, så finder vi sammen din drømmekjole. Mulighederne er mange. Har du ikke selv en ide på forhånd, så finder vi stadig en kjole, der passer perfekt til din personlighed.