Korte kjoler

 

Korte kjoler i København

Lige som selvskabskjoler så er den perfekte korte kjole også noget man kan have på til en galla fest, et bryllup, en fødselsdag eller et hvilket som helst andet arrangement. Så vil det altid være lidt mere specielt at have en kjole som er special syet til dig og dit arrangement. Netop derfor tilbyder vi skræddersyet korte kjoler i et hav af forskellige designs, mønstre og materialer. Hos os er der ingen ting der kan sætte en stopper for dit ønske og behov.

De kjorte kjoler kan være med til at give et flot og pænt indtryk til alle former for arrangementer. Hos os går vi højt op i at kjolerne møder dine krav, ønsker og behov, lige meget hvilket formål de bliver skabt til. Hos os kan du finde skræddersyet korte kjoler fra Birgitte Thaulow hvori du er sikker på at få, en smuk og unik kjole, som sidder perfekt, formet efter dine ønsker og krop. Korte kjoler har også muligheden for at være prikken over i’et til dit næste arrangement.

Skræddersyet korte kjoler i København – find din næste korte selskabskjole hos os!

Jeg tager altid som skrædder udgangspunkt i dig som person. Kjolen vil altid blive tilpasset så du føler dig komfortable, og passer dine behov og ønsker ift. arrangement og så du vil kunne bruge kjolen i mange år fremad! Jeg kan skræddersy din kommende kjole på mange forskellige måder. Det er næsten kun din fantasi som sætter grænser for din nye kjole. Vil du vide mere om hele processen fra stof til det færdige produkt? Så er du altid velkommen til at besøge butikken på Amager. Du kan ligeledes ringe til mig på telefon: 24469444